Zastopstvo in prodaja CNC, cikličnih in klasičnih stružnic
in obdelovalnih centrov za obdelavo kovin najvišje kakovosti.

Izkušnje naših strank

S podjetji v našem programu uspešno sodelujemo že od leta 1992. Za nemoteno delovanje strojev in aparatov smo zagotovili servis s hitrim odzivnim časom in takojšnjo dobavo rezervnih delov. Omogočamo ogled strojev v našem razstavnem prostoru, po želji pa tudi pri proizvajalcih.

S podjetjem Decca sodelujemo od leta 2012, ko smo nabavili merilnik trdote Emco-test DuraScan 50. Zelo dobro sodelujemo že od samega začetka, od faze nabave aparata, kot tudi sedaj, ko aparat uporabljamo in se občasno pojavijo težave. Zaradi odzivnosti in profesionalnosti je s podjetjem Decca enostavno sodelovati. Zelo hitro se razumemo in zadeve rešimo v kratkem času. Upam, da bo tako tudi v bodoče.

Irena Ažnik,

Vodja kakovosti, Abrasiv Muta d.o.o.

Že sama predstavitev naprave je bila fantastična! Všeč mi je bila, saj ni bila dolgovezenja, povedano je bilo bistvo in dobila sem odgovore na vsa vprašanja, kar me je zanimalo. Merilec trdote po Brinellu DuraVision 30 G5 je vrhunski! Servisi in popravila so v ustreznih terminih. Merilec trdote je presegel naša pričakovanja. Je natančen, točen in zanesljiv. Če bi se še enkrat odločali za nakup merilnika, bi ga izbrali iz prodajnega programa podjetja Decca.

Darja Ocvirk,

Vodja metalurškega laboratorija, Štore Steel d.o.o.

Podjetje Decca je že nekajkrat opremilo naš center z zmago na javnih razpisih. Z opremo smo zelo zadovoljni, tako s kakovostjo kot s funkcionalnostjo. Zelo hitro odzivni so, kadar potrebujemo pomoč, bodisi tehnično bodisi servis.

Tomaž Pintarič,

Vodja MIC, Šolski center Novo mesto

© 2017 - 2024 Decca d.o.o. / Vse pravice pridržane / Varstvo osebnih podatkov / Izdelava: Novisplet.com / Oblikovanje: Andrej Lehrman s.p.