Zastopstvo in prodaja CNC, cikličnih in klasičnih stružnic
in obdelovalnih centrov za obdelavo kovin najvišje kakovosti.

Zastopamo

S podjetji v našem programu uspešno sodelujemo že od leta 1992. Za nemoteno delovanje strojev in aparatov smo zagotovili servis s hitrim odzivnim časom in takojšnjo dobavo rezervnih delov. Omogočamo ogled strojev pri proizvajalcih v njihovih razstavnih prostorih, po želji pa tudi pri katerem od kupcev.

EMCO je vrhunski proizvajalec CNC, cikličnih in klasičnih stružnic in obdelovalnih centrov za obdelavo kovin najvišje kakovosti. Emco je v letu 2017 praznoval 70-letnico ustanovitve. Matična tovarna se nahaja v Halleinu v bližini Salzburga v Avstriji, proizvodnja pa teče tudi v Nemčiji in Italiji.

Celoten proizvodni program obsega:

  • eno- in dvovretenske horizontalne CNC stružnice z enim, dvema ali tremi orodnimi revolverji
  • 3-, 4- in 5-osne CNC obdelovalne centre
  • dvovretenske CNC stružno-rezkalne centre z rezkalnim vretenom in orodnim revolverjem
  • ciklične in klasične stružnice in rezkalne stroje
  • CNC stroje za izobraževalne namene

EMCO-TEST je eden najbolj inovativnih proizvajalcev merilnikov trdote v svetu. Inovacija iz leta 1989 za elektronsko obremenjevanje (closed-loop control system for load application) je še danes del vsakega sodobnega merilnika trdote. Emco-test je leta 2014 praznoval 60-letnico obstoja. Nahaja se v Kuchlu v bližini Salzburga v Avstriji, kjer poteka tudi celotna proizvodnja.

Proizvodni program obsega:

  • pol-avtomatske in avtomatske merilnike z nizkimi obremenitvami (0.00025 – 62.5 kg)
  • pol-avtomatske in avtomatske univerzalne merilnike (0.3 – 3000 kg)
  • ročni in pol-avtomatski merilniki za merjenje po Rockwellu
  • prenosni merilniki za merjenje po Rockwellu
  • module za merjenje trdote za integracijo v avtomatizirane linije

REHOBOT Hydraulics (prej NIKE Hydraulics) je švedski proizvajalec, ki razvija visokotlačne hidravlične izdelke in sisteme za uporabo v servisne in vzdrževalne namene po vsem svetu.

Njihov proizvodni program delijo na tri kategorije: Automotive, Industrial in Rescue. Ustvarjajo in razvijajo pametno tehnologijo za varnejše delovno okolje. Rešitve za delavnice vključujejo visokotlačne hidravlične črpalke, cilindre in specialno reševalno opremo, kjer so kakovost, zanesljivost in zmogljivost sinonim za blagovno znamko. Proizvodnja izdelkov je na Švedskem, kar traja že od leta 1924.

© 2017 - 2019 Decca d.o.o. / Vse pravice pridržane / Varstvo osebnih podatkov / Izdelava: Novisplet.com / Oblikovanje: Andrej Lehrman s.p.