Zastopstvo in prodaja CNC, cikličnih in klasičnih stružnic
in obdelovalnih centrov za obdelavo kovin najvišje kakovosti.

O podjetju

Podjetje Decca je svoja vrata odprlo leta 1992, v času viharnih družbenih in ekonomskih sprememb, ki so zajele Slovenijo po osamosvojitvi. Ustanovitelj in direktor podjetja, Dragan Egelič, je namreč ocenil, da je to pravi čas, da ponudbo priznanih tujih proizvajalcev na tedaj še mladem in negotovem tržišču predstavi samostojno , njihova imena, blagovne znamke in splošno prepoznavnost pa ponese na najvišjo možno raven. Pri tem se je še zlasti zanašal na odlične poslovne vezi z avstrijskimi partnerji, ki so nastale kot posledica njegovih bogatih izkušenj na področju zastopstva in prodaje strojev za obdelavo kovin.

Takrat se je tudi začelo formalno sodelovanje podjetja Decca in avstrijskega proizvajalca EMCO, to sodelovanje pa je v teku let in desetletij preraslo v trdno partnerstvo, ki temelji na medsebojenem zaupanju, zvestobi in spoštovanju, kar se odraža tudi v dejstvu, da je Decca do leta 2007 prevzela celoten prodajni program EMCO v svoje ekskluzivno zastopstvo na področju celotne Slovenije, kasneje pa se je področje delovanja razširilo še v Bosno in Hercegovino, Makedonijo, Črno Goro ter na Kosovo.

Leta 1995 se je iz podjetja EMCO odcepilo novo podjetje Emco-test, ki si je s proizvodnjo vrhunskih merilnikov trdote hitro ustvarilo izjemen ugled  v srednji Evropi, zato smo v podjetju Decca z navdušenjem sprejeli priložnost, da postanemo njihov  prodajni zastopnik v Sloveniji.

Podjetje Decca je po poldrugem desetletju prizadevnega in strokovnega delovanja dočakalo veliko spremembo, ko je leta 2010 Dragan Egelič direktorsko mesto prepustil svojemu sinu, sedanjemu direktorju Petru Egeliču, kateremu se je leto pozneje v podjetju pridružil še njegov brat, Jure Egelič.

Pomemben del našega prodajnega programa predstavljajo tudi proizvodi švedskega proizvajalca Rehobot (nekdaj Nike Hydraulics), ki izdeluje hidravlično opremo.

Vsi naši ključni tuji partnerji se nahajajo v državah članicah Evropske unije in s posebnim zadovljstvom poudarjamo, da je tudi njihov prodajni program, skupaj s pripadajočo opremo in rezervnimi deli, v celoti proizveden na ozemlju Evropske unije in Švice, kar je  dandanes nedvomno velika kakovostna prednost.

V čast si tudi štejemo, da nas skoraj vsi naši partnerji prištevajo med zastopnike z najdaljšim stažem znotraj njihove globalne prodajne mreže. Zlasti to velja za podjetje EMCO, ki ga zastopamo že več kot četrt stoletja in če nam bodo naši izjemni kupci ostali zvesti še naprej, ni nobenega razloga, da ne bi z delom nadaljevali še vsaj toliko let. 

Kdo smo?

Peter Egelič

Direktor
Decca d.o.o.

T: 01 517 13 97

peter@decca.si

Dragan Egelič

Prokurist
Decca d.o.o.

T: 01 517 13 97

dragan@decca.si

Jure Egelič

Vodja administracije
Decca d.o.o.

T: 01 517 13 97

jure@decca.si

Lokacija

O podjetju

Decca d.o.o., Brnčičeva ulica 11, 1231 Ljubljana, Slovenija

Podatki

ID za DDV: SI54751071

Matična številka: 5590736

TRR: SI56 0313 4100 0502 218, (SKB Banka d.d., SWIFT: SKBASI2X)

© 2017 - 2024 Decca d.o.o. / Vse pravice pridržane / Varstvo osebnih podatkov / Izdelava: Novisplet.com / Oblikovanje: Andrej Lehrman s.p.